ASIAKASTIEDOTE 2.5.2022

Airlon ja A-Insinöörit yhteen

Hyvä asiakas ja yhteistyökumppani,

Yrityksemme on liittynyt yrityskaupalla osaksi A-Insinöörit -konsernia. Laadukkaat suunnittelupalvelumme jatkuvat tuttujen yhteyshenkilöiden ja henkilöstön voimin. Asiakkaalle tärkeät asiat ovat meille tärkeitä asioita jatkossakin.

Airlon ja tytäryhtiömme Silvea ovat liittyneet yrityskaupalla osaksi A-Insinöörejä, joka on laaja-alaisesti rakentamista palveleva, vaativiinkin asuin- ja teollisuusrakentamisen kohteisiin erikoistunut suunnittelu- ja konsulttitalo.

Toimintamme ja projektimme jatkuvat yhtä kunnianhimoisesti kuin ennenkin nykyisen henkilöstön, avainihmisten ja johdon voimin Oulun alueyksikkönä, osana A-Insinöörien teollisuus- ja talotekniikan toimialaa.

Yhdistyminen A-Insinöörien kanssa mahdollistaa asiakkaillemme valtakunnallisesti kattavat LVIA-suunnittelun ja -valvonnan sekä sähkösuunnittelun palvelut, minkä ohella pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin. Kauttamme on jatkossa saatavissa kaikki rakentamisen asiantuntijapalvelut arkkitehti-, rakenne- ja geosuunnittelusta hankkeiden johtamiseen sekä elinkaari- ja kustannusohjaukseen. Tulemme panostamaan kehittämiimme toimintamalleihin ja vahvoihin kumppanuuksiin jatkossakin.

Toimintamme jatkuu Airlonin ja Silvean nimillä. Keväälle 2023 kaavaillun fuusion yhteydessä edessämme on nimenmuutos A-Insinöörit Teollisuus- ja talotekniikka Oy:ksi.

Hartiamme levenevät ja kollegakuntamme kasvaa, mutta ketteryys, dynaamisuus ja tutut yhteyshenkilöt säilyvät. Olemme iloisia, että yrityksemme tarina saa jatkoa, hyvän katon alla, kasvun ja kehittymisen merkeissä.

Minä sekä muut asiantuntijamme kerromme mielellämme lisää yhdistymisestä ja siitä, mitä mahdollisuuksia se voisi tuoda yhteistyöhömme.

Ystävällisin terveisin,

Sakari Mäenpää, yksikönjohtaja, A-Insinöörit

puh. 041 438 4375

sakari.maenpaa@airlon.fi

A-Insinöörien verkkosivut https://www.ains.fi